Fredag

Elli är tillbaka i stan igen! Vi tar hand om varandra ikväll!:)

Bara bra dagar!

Det är kul att umgås i solen! Nu är det bara helg kvar sen så lämnar jag vanliga livet och beger mig tillbaka till handbollEn! :)

Bra vecka!

Det har visst varit en riktigt go vecka med mina vänner! :) Så ska en semester vecka se ut!;)

Strandhäng

Tack ska du ha Goa svenska sommar!

Jag överlevde

Gårdagens häng med Bettan var kanoners! Blev ett besök på Tabasco innan kvällen blev natt på Pluto:) idag mådde jag lite sådär lagom bra, men jag kom ut i det fina vädret runt 18 tiden så lite sol fick jag allt på mig. Jag och Bettan tog oss till Framnäs för lite "uteinaturenochfåluft" häng:)

Sweet

I love this night with Bettan :) Kvällens ord; det där är Annicas frisör, hon som utbildar sig till chaufför i luften, hashtag pilot. #waddapUP

Home sweet home

Ligger hemma i soffan, hemma från en långhelg i Arboga, blä, lika tråkigt att sitta på tåget hem till vås varje gång...:(

Hällarna

Blev en stunds stughäng :)

Heja denna bikinidag!!

Äntligen blå himmel, det gillar vi!!!:)

Träningsdags

Ligger på gräsmattan, dags för ett styrkepass, inne på lätta veckan nu i träningsprogrammet, vilket betyder på att jag bara kör styrka idag och ingen löpning. Halva familjen(alla utom jag morsan och Mimmi) for upp till stugan nyss.. Jag måste vänta och se om det finns nå jobb pass för morgondagen så jag får vänta och kanske åka upp dit senare om det är så:) inte lätt när set är svårt!

Fisketur i Arbogaån

Pappa fick för sig att vi skulle fiska och vi bestämde oss för att ta med oss båten till ån och lägga i den där en stund, och ja, de blev ju bra! Någon fisk fanns det tyvärr inte, men vi hade trevligt iaf:)

Bowling

Jajjemen! För första ggn i mitt liv förlora jag inte! Jag kom 2a, av 3 killar och 2 tjejer, hur bra? Hashtag jättebra !! :D

Altanmys

Sitter på altan i det härliga regnet och dricker kall saftis! Snart dags att bege oss till Arbogas bowlinghall! Hashtag Sweet :)

Juicemama

Frukost på landet i solen. Innan ovädret dämper ner, det är Nice! Gårdagens kvällning blev ett besök på Ågården med Kaj, länge sen sist jag var där men det var trevlig stämning, dock var det lite äldre där men vad gör det?:) ikväll åker vi nog in och bowlar har jag hört nå om, farsan och Stinas(syster) karl ska väl göra upp.. Spännande!:)

Landet

Hemma på landet och njuter! Skönt med ren luft!

Solig dag

Jobbat klart för denna vecka och solen är framme. Tack ska du ha!:) nu har jag anlänt till kära landet i Arboga! Snart kommer syrran och hennes blivande man hit med far min som har vart i skaune hos hälsat på dem:) Sweetnes!

Tränings häng

Hemma från Bellevue hallen, står vid spisen och donar med köttgrytan. Måste ju fira rundbadmintonen med ensamsegerx2! #waddap! Blev ett kött pass innan på gymmet också! Redo för att jobba. Kommer dock ha "badmintonarm" nu 2-3 dagarframöver, men det är det värt! Bra jobbat tjejer!!:)

Ballehäng

Sitter på balkongen och fikar lite lätt innan det är dags att inta badmintonracketerna, idag är det nämligen dubbelmöte efter gymmet. Jag och Bettan VS Ellenor och Alida, hur det går är ingen som vet men vi konstaterade igår att singel eller dubbel så har mitt lag aldrig förlorat iaf ;) Ja har köpt nytt tennisracket också så jag hoppas någon vågar sig på en tennismatch snart?:D Dagens; Träna-Det är livet !!

Träning , check

Nyligen hemkommen från fotarbetet och intervallerna. Dags att duscha och sova en stund innan det bär av mot stan och middag med några tjejer i laget. Efter det så är det off to work hela natten! Heja heja! Rädda liv!!!;)

Bloggen woooorks!

Men bara på luren dock! :) good to be back ! Vad har hänt då sen dess? Hinner inte ta det nu, men kan säga att det är positivt att inte ha fungerande internet hemma! Ingen shopping på nätet helt enkelt ;) ska få lite besök nu snart av 4 karlar ikväll som vill hänga lite lätt! Ska bli trevligt! Tjau!!

#

Hashtag wadduP!

Hemma

Hemman i Västerås igen efter några dagar i Arboga. En av mina systrar Emma var hemma så det var ju extra trevligt att vara hemma ;) Internet funkar fortfarande inte så där jätte bra så jag får överleva några dagar till utan det.. Det blir att nattjobba lite nu snart sen imon passar vi på att grilla lite gott vid cringen och PowerMeet. Återkommer snart när -nivetvad- är tillbaka! =)

Inte snabba

Telenor är inte så jättesnabba med fixet av internet! Men det är ju sommar så jag får njuta av solen istället för att blogga så länge. (#sol?) men som sagt så finns jag på instag, det är det ända som går snabbt just nu! ;P hoppas ni har en bra sommar!
Sj har jag min första sommarsemester dag från handbollen, men inte håller jag mig från hallen inte då det var över 2hs träning! Imon kör jag och kapten ett tennispass + löpning + gym! #Sweetnes! :)
RSS 2.0